De praktijk – Tandartspraktijk Born BV – Born

De praktijk

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn Tandartspraktijk.

Na een studie Tandheelkunde in Syrië en een eigen praktijk aldaar, ben ik naar Nederland gekomen, waar ik na aanvullende studies bij het Academisch Centrum Tandheelkunde (ACTA) in Amsterdam afgestudeerd ben. Ik ben volledig BIG-geregistreerd en op de hoogte van de laatste technieken en werkwijzen.

Vanaf 2017 tot mei 2019 heb ik als tandarts gewerkt in het team van Mondzorg Heuvelland in Gulpen. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Ik verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. De praktijk is gespecialiseerd in  Algemene tandheelkunde / Preventie en voorlichting / Mondhygiëne

Afspraak

In onze praktijk kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen we of extra behandeling noodzakelijk is.

Uit service sturen wij u een herinneringsmail of sms inzake uw afspraak. U blijft echter altijd zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak. Besproken uren, welke bij verhindering niet minstens 48 uren tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. We vragen u daarom vriendelijk om ons vóór 10 uur in de ochtend te bellen zodat we hier rekening mee kunnen houden.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.