HERVATTEN REGULIERE MONDZORG VANAF 23 APRIL 2020 EN UW AFSPRAAK – Tandartspraktijk Born – Born

HERVATTEN REGULIERE MONDZORG VANAF 23 APRIL 2020 EN UW AFSPRAAK

HERVATTEN REGULIERE MONDZORG VANAF 23 APRIL 2020 EN UW AFSPRAAK

COVID-19 EN UW AFSPRAAK

Zoals wij eerder telefonisch, via e-mail en onze website berichtten, hebben wij onze praktijk sinds maandag 16 maart moeten sluiten voor reguliere mondzorg teneinde de verspreiding van COVID-19 te bestrijden.
We hebben spoedbehandelingen uitgevoerd en noodzakelijke niet-reguliere zorg, met aangepaste en uitgebreidere hygiënemaatregelen.
Momenteel zitten we in een Covid-19 (Coronavirus) pandemie.
Wij willen u ervan verzekeren dat uw en onze veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Lees deze informatie goed door en neem bij vragen contact op met onze praktijk

Vanaf donderdag 23 april zullen wij onze reguliere mondzorg hervatten, zij het dat er een aantal praktische zaken zullen veranderen t.a.v. uw praktijkbezoek. Deze maatregelen dienen wellicht voor langere tijd gehandhaafd moeten worden. Daarnaast herschikken we momenteel onze agenda, waarbij de komende weken de meest urgente behandelingen  voorrang hebben. Dat wil zeggen dat reguliere controles voorlopig komen te vervallen zodat we ruimte hebben om patiënten van afgelopen maand te behandelen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Wij vragen u uw afspraak (tot nader orde) uit te stellen indien:

Bent u 70+ en/of heeft u één van de onderstaande aandoeningen.

Dan is behandeling (spoed) mogelijk. Echter u bent vatbaarder voor het oplopen van Covid-19 en het verloop kan ook ernstiger zijn. Of behandeling haalbaar, aangepast of uitgesteld moet worden, is aan uw behandelaar, neem dan ook contact op met de praktijk.

Indien u 1 of meerdere van deze vragen met ja moet beantwoorden vragen wij u uw afspraak uit te stellen, wilt u hierover contact met ons opnemen?

TIJDENS UW AFSPRAAK

CLEAN ROOM POLICY

HYGIËNE

Ten aanzien van hygiënemaatregelen op de behandelkamers kunt u er te allen tijde van uit gaan dat wij volgens de strikte richtlijnen en protocollen binnen onze beroepsgroep werken. Voor extra veiligheid en geruststelling van iedereen aanwezig, hebben wij reeds aanvullende beschermende middelen in gebruik genomen.

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen kunt u contact met ons opnemen, dit kan per email ( info@tandartspraktijkborn.nl) of telefonisch via 046-4810095

Via onze website proberen we u op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen rondom Corona m.b.t. de gevolgen voor uw tandartsbezoek. Wij hopen dat iedereen deze periode in goede gezondheid doorkomt en vragen om uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Tandarts O. Alsayed Ali & team

Tandartspraktijk Born

Publicatiedatum: 19-03-2020


« Terug naar het overzicht